Ana içeriğe atla

Giopro Romu

dahi,gio,pro,rom,giopro
dahi,gio,pro,rom,gioprodahi,gio,pro,rom,giopro
Full GİOPRO 1.6,1.5,1.4 Var

Çalışanlar

Hepsi 
Çalışmayanlar 
Yok

GioPro 1.6 Link: İNDİR

GioPro 1.5 Link: İNDİR



GioPro 1.4 Link: İNDİR



TOUCHWİZ İÇİN
[Resim: f47.gif]


                                               NOT:Bu tema GioPro 1.3+2.3.4 rootlu rom icin gecerlidir...

Alıntı: Tıkla

Bu blogdaki popüler yayınlar

Edebiyat Sultanı

Edebiyat Sultanı  Türk Edebiyatı ve Dil ve Anlatım Derslerinin birleşmesi ile Türk Dili ve Edebiyatı dersine dönüşen bu dersleri internette ki bir çok edebiyat sitesi kendini hazırlamamış ve içeriklerini düzenlememiş bulunmakta iken edebiyat konusunda bir çok öğretmenin kaynak sitesi edebiyat sultanı 'dır. Edebiyat ve dil ve anlatım derslerinin ve bir çok yazılı soruları içeren Edebiyat Sultanı sitesi son günlerde en çok göze çarpan ve hızla yükselen kaliteli içerikleri ile öğretmenlerin ve öğrencilerin vazgeçilmez edebiyat ve dil ve anlatım ( Türk Dili ve Edebiyatı ) kaynak sitesidir. Edebiyat kelimesinin tam anlamıyla karşılığı olan yazılı soruları, çalışma kitapçıkları, ders anlatımları , gelişen bilişim sektöründe edebiyata katkılarını edebiyatsultanı edebiyat a ulaşmanın kısa yolunda çok kolay bir biçimde bulabilirsiniz. Edebiyat konusunda açılan bir çok siteden farklı olarak kaliteli ve boş olmayan içerikler sunan edebiyat sultanı ile sizde edebiyatın lideri olabil

C# 2D Fps Küp savaşları oyunu yapımı ( Ders-1 Basit Hareket )

İlk olarak yenibir c# form açıyoruz. Tolbox penceresinden ekrana bir adet picturebox ekleyip Properties penceresinden rengini degiştiriyoruz.(Renk degiştirme amacı pictureboxın ilk eklendiginde form arkaplanıyla aynı renkte olması ve uygulma çalıştıgında nerede oldugu ayırt edilememesidir.) Picturebox'ın üstüne tıklayıp, Properties penceresinin sol üst köşesindeki şimşek senbollü eventler butonuna basıp eventler penceresinin açılmasını saglıyoruz. Eventlerden KeyDown eventini bulup üstüne 2 defa soltık yapıyoruz ve bu kodları yazıyoruz.             //Hareket etmek için Localition eventi oluşturup int degişkenine aktarıyoruz. //Eger picturebox'ınızı 0,5 gibi ufak hareket ettirecekseniz int yerine double kullanınız. int x = pictureBox1.Location.X; int y = pictureBox1.Location.Y; //Burada tuşa basma ve kaç pixsel hareket ettirecegimizi ayarladık. //Kordinat düzlemiyle aynı mantık.

Android Gif için Boot Animation Programı

Bootanimation Factory programı hareketli gif(anigif)leri android açılış animasyonuna çevirme özelligi taşır istediginiz bir hareketli gifiniz telefon açılışı olur ama telefonunuzun ekran boyutunu bilmeniz gerekir aksi takdirde çalışmaz.                                Programı indirmek için  tıkla .